Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la suspecţi de trafic de persoane. Minore păcălite de suspecţi şi obligate să se prostitueze

ro

01 Jul, 2017 17:44 2352 Marime text
La data de 29 iunie a.c, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, cu sprijinul I.P.J. Vrancea, au efectuat 3 percheziții, în județul Vrancea, pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de persoane.
 
Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2016, 3 persoane, din județul Vrancea, ar fi  racolat mai multe tinere majore și minore, pe care, sub pretextul relațiilor de prietenie și a situației materiale precare pe care o aveau, le-ar fi obligat prin constrângere să se prostitueze în folosul lor. 
 
În urma perchezițiilor domiciliare, zece persoane au fost conduse cu mandat de aducere la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, pentru cercetări.
 
Ca urmare a administrării probatoriului, două persoane au fost reținute și ulterior arestate preventiv, pentru 30 de zile, iar față de o altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.
 
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii