Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la suspecţi de trafic de droguri de risc. Mai multe persoane au fost conduse la audieri

ro

20 Jun, 2018 17:24 1254 Marime text
În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 8 percheziții domiciliare, la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de trafic de droguri de risc.
 
Potrivit Poliţiei Române, la data de 20 iunie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în municipiul Pitești și într-o localitate din județul Argeș, la locuințele a 5 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.
 
Din cercetări a rezultat că, din ianuarie a.c. și până în prezent, cei în cauză ar fi comercializat fără drept, pe raza municipiului Pitești, substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.
 

"În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 50 de grame de cannabis. Totodată, au fost ridicate telefoane mobile, sisteme informatice, 1.700 de lei, 700 de euro, precum și ustensile susceptibile a proveni din sau a fi folosite la prepararea și comercializarea drogurilor" - a mai transmis surse citată.

 
20 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri.
 
La acțiune au participat și jandarmi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii