Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. E vizat primarul din Slobozia Percheziţii la sediul unei instituţii publice şi la persoane bănuite de abuz în serviciu

ro

02 Feb, 2016 07:56 1689 Marime text
La această oră, poliţiştii din Ialomiţa efectuează zece percheziţii la sediul unei instituţii publice şi la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.
 
„La data de 2 februarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa efectuează zece percheziţii, în municipiul Slobozia şi localitatea Bucu, la sediul unei instituţii publice şi la locuinţele a patru persoane”, anunţă IPJ Ialomiţa.
 
Persoanele vizate sunt bănuite că, în cursul anilor 2011 şi 2014, ar fi eliberat două autorizaţii de construire a unui imobil, clădirea urmând să beneficieze de un regim de înălţime D+P+2E+M, cea de-a doua autorizaţie fiind eliberată fără derularea procedurilor necesare de autorizare şi nefiind identificată până în prezent în arhiva instituţiei deşi i s-ar fi alocat un număr de înregistrare electronic.
 
Verificările sunt efectuate şi sub aspectul legalităţii modului în care au fost eliberate mai multe autorizaţii de contruire pentru spaţii comerciale ridicate pe raza municipiului Slobozia.
 
UPDATE 1, ora 8.10
 
Percheziţiile au loc la Primăria municipiului Slobozia şi la Primăria comunei Bucu, într-un dosar privind fapte de abuz în serviciu. Ele se desfăşoară în prezenţa persoanelor vizate, printre care primarul şi unul dintre viceprimarii Primăriei Slobozia, atât la domiciliile acestora, cât şi la serviciu.  
 
Primarul municipiului Slobozia a fost condamnat, în luna decembrie 2015, la trei ani de închisoare cu executare. Decizia dată de magistrați nu este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii