Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la sediul companiei Energy Holding

ro

04 Aug, 2016 14:09 1467 Marime text
Procurorii Curţii de Apel Bucureşti fac la această oră percheziţii la sediul companiei Energy Holding, societate deţinută de controversatul om de afaceri Bogdan Buzăianu. Firma este suspectă de evaziune fiscală, complicitate la evaziunea fiscală dar și spălare de bani și delapidare. 
Au fost puse sub sechestru 14 imobile iar una dintre companiile de la care sunt ridicate documente este și o instituție media,potrivit Agerpress. 
”Poliţişti din cadrul DGPMP – Poliţia Sector 1- Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, efectuează, în cursul zilei de astăzi un număr de 22de percheziţii pe raza municipiului Bucureşti, în vederea ridicării de documente financiar contabile şi înscrisuri de la sediul social al unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice” se arată într-un comunicat emis de Biroul de Informare și Relații Publice al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.
Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că în cursul anului 2009, între două societăţi comerciale, cu capital privat, au fost încheiate contracte de consultanţă şi contracte de vânzare cumpărare având ca obiect terenuri la preţuri mult supraevaluate, cu consecinţa prejudicierii bugetului de stat cu sumele aferente impozitului pe profit şi a taxei pe valoare adăugată, în cuantum de aprox. 500.000 euro.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii