Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Vizat, un funcţionar al ANAF Percheziţii la sediul FISC-ului din Bucureşti, într-un dosar cu prejudiciu de peste 1 milion de euro

ro

21 Jan, 2015 08:25 1866 Marime text
Poliţiştii descind la această oră în mai multe locaţii din Bucureşti, informează România TV. Conform sursei citate, au loc 11 percheziţii, una dintre ele fiind la sediul ANAF din Bucureşti.
 

UPATE, ora 08.30

Peste 40 de poliţişti bucureşteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează miercuri dimineaţa 11 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la persoane, societăţi comerciale şi instituţii publice, pentru prevenirea şi combarea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

În urma documentării activităţii infracţionale, poliţişti au stabilit faptul că, bănuiţii ar fi înfiinţat mai multe firme fantomă pe care le foloseau în circuitul economic, în scopul deducerii de TVA.

Prejudiciul estimat se ridică la suma de aproximativ un milion de euro.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al DOS – IGPR.


UPDATE, ora 10.05

Surse din cadrul Parchetului Tribunalului București au declarat pentru Agerpres că perchezițiile în dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani în urma căruia ar fi fost produs un prejudiciu de aproximativ un milion de euro se desfășoară la mai multe persoane fizice și la sediul ANAF.
 
"La faptele de evaziune a participat și o persoană care între timp a devenit funcționar ANAF. Fapta acestuia nu are legătură cu instituția", au precizat sursele citate.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii