Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Primăria lui Piedone, care a eliberat avizele pentru Clubul „Colectiv”

ro

03 Nov, 2015 12:56 1076 Marime text
Procurorii au decins astăzi la Primăria Sectorului 4, instituţia care a eliberat avizele de funcţionare ale clubului „Colectiv”, unde, vineri seara, s-a produs acel incendiu devastator. Echipa de control este formată din ofiţeri de poliţie şi procurori, ei fiind interesaţi de modul în care patronii de la Colectiv au obţinut autorizaţia de funcţionare a clubului. Nu există informaţii despre persoane din Primăria Sectorului 4 care să aibă deocamdată probleme, legat de incendiul de la clubul Colectiv.
Amintim că, la câteva ore după tragedie, edilul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, spunea că nu are ce să-şi reproşeze şi că, din punctul de vedere al primăriei: "Avem la dosar toate actele, am îndeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de funcţionare (...) Legea Poliţiei locale spune că pentru eliberarea acordului de funcţionare trebuie să avem acordul locatarului, contractul de închiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comerţului. Locatarul dă declaraţie pe proprie răspundere despre ce activitatea pe care trebuie să o desfăşoare. Acordul de funcţionare însumează toate acordurile de la toate institituţiile".
Astăzi, în faţa Primăriei Sectorului 4 este programat un miting de protest, la care sunt aşetaptate câteva sute de persoane care să protesteze împotriva modului în care a fost eliberată autorizaţia de funcţionare a clubului Colectiv.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii