Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Primăria Fetești

ro

21 May, 2015 10:04 1660 Marime text
Polițiștii fac astăzi dimineaţă percheziții în judeţul Ialomiţa, la locuinţele unor persoane suspectate de abuz în serviciu şi la sediile unor instituţii, printre care Primăria Feteşti, unde ar fi vizat viceprimarul Gheorghe Mitach, informează cotidianul.ro.

IGPR a anunțat într-un comunicat de presă că poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Ialomiţa, fac 11 percheziţii la Slobozia şi Feteşti, fiind vizate persoane suspectate de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale.

Percheziţiile au loc la sediile unor instituţii publice locale, al unei societăţi comerciale şi la locuinţele mai multor persoane.

Poliția precizează că în perioada 2011 - 2012, reprezentanţii unei instituţii publice locale ar fi atribuit ilegal unor societăţi comerciale contracte de construcţii la unităţi de învăţământ din Feteşti, iar prejudiciul în acest dosar se ridică la peste 100.000 de lei.

Alături de Primăria Fetești, vizate de percheziții sunt și Şcoala Mihai Viteazul din Feteşti şi Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat, conform unor surse judiciare.



Sursa: cotidianul.ro


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii