Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor și braconaj

ro

16 Jul, 2018 15:32 1706 Marime text

În cursul dimineții, polițiștii din Timiș au descins la opt locuințe din județ. Perchezițiile au vizat patru persoane care ar fi comis infracţiuni la regimul armelor și munițiilor și braconaj.

Potrivit IPJ Timiș, 11 trofee de animale, cartușe, alice, capcane cu laț, dar și un cerb lopătar, unul carpatin și o vulpe, deținute ilegal în captivitate, au fost descoperite.

Poliţiştii Secției 5 Rurale Belinț, cu sprijinul Poliției municipiului Lugoj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat 8 percheziții, în localitățile Topolovățu Mare, Sustra și Teș, la locuinţele a patru persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani, bănuite de infracţiuni la regimul armelor și munițiilor și braconaj.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o armă artizanală, o arbaletă, 30 de tuburi de cartușe folosite de calibre diferite, 101 alice, 71 cartușe, două cutii de petarde, șapte trofee de căprior, un trofeu de cerb lopătar, trei trofee de mistreț, 60 kg. de carne de vânat, o plasă monofilament și mai multe capcane cu laț.

Totodată la două dintre locuințe au fost descoperite o vulpe, un cerb lopătar, un cerb carpatin, deținute ilegal în captivitate.

Două persoane, de 29 și 33 de ani, au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

La activități au participat și luptători pentru acțiuni speciale. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii