Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de infracțiuni în domeniul achizițiilor publice și evaziune fiscală

ro

01 Jul, 2015 07:57 1239 Marime text
La această oră, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, polițiștii efectuează 12 percheziții, în patru județe, la persoane bănuite de evaziune fiscală și comercializarea de bunuri și servicii la prețuri supraevaluate. 

La data de 1 iulie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliției Române, polițiștii din Dolj, Mehedinţi, Olt şi Argeş efectuează 12 percheziții, în cele patru județe, la persoane bănuite de infracţiuni în domeniul achizițiilor publice, evaziune fiscală şi spălare de bani.
 
Sunt vizate 12 societăţi comerciale care, în perioada 2010 – 2013, ar fi vândut unei instituții din Dolj, la preţuri supraevaluate, bunuri şi servicii.
 
De asemenea, din cercetări a reieșit că reprezentanții societăţilor implicate în tranzacţiile comerciale ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni fictive, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul statului.
 
Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii