Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se fură mult în România! Percheziţii la persoane bănuite de furturi din vagoane de marfă

ro

29 Jul, 2015 20:13 1060 Marime text
 
Poliţişti ai Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța – Direcția de Poliție Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat, ieri, trei percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea  mai multor furturi din vagoanele de marfă, comise în zona căii ferate Agigea Nord-Port Constanța.
            În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit în locuințele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni 50.257 de kg. de cărbune energetic, 4.860 de litri de motorină, marcată cu substanţă verde, specifică celei destinate locomotivelor diesel şi navelor care efectuează manevre în port și 1.765 de kg de cereale. De asemenea, a mai fost identificată și suma de 4.000 de lei, despre care există suspiciunea că ar proveni din valorificarea bunurilor sustrase.
            Întreaga cantitate de produse, precum și suma de bani au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. Cei în cauză sunt cercetați, în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii