Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prejudiciu de un milion de lei Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală

ro

09 Jul, 2015 08:44 1313 Marime text
 
La această oră, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează 12 percheziţii pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, efectuează 12 percheziţii la domiciliile mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor şi la sediile firmelor administrate de către acestea.

Percheziţiile se desfăşoară pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Călăraşi şi Teleorman, 14 persoane urmând a fi conduse la audieri.

Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie  2013 - august 2014, reprezentanţii unei firme, prin intermediul mai multor  societăţi comerciale de tip fantomă, ar fi achiziţionat materiale de construcţii şi ar fi încheiat contracte de execuţie lucrări, în mod fictiv, în vederea sustragerii de la plata T.V.A. şi a impozitului pe profit.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 1.000.000 de lei.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii