Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de comerț cu haine contrafăcute, pe un site

ro

01 Feb, 2016 08:50 1329 Marime text
Polițiștii efectuează cinci percheziții în București și Ilfov, la mai multe persoane bănuite că administrau un site prin intermediul căruia erau comercializate haine susceptibile a fi contrafăcute și nu înregistrau în contabilitate toate veniturile obținute.

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, compromiterea intereselor justiției și favorizarea făptuitorului, informează Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Prejudiciul stabilit până la acest moment este de circa 250.000 de lei.
 
Din anchetă a rezultat că prin intermediul unui website erau oferite spre vânzare articole de îmbrăcăminte (cămăși, triouri, pulovere) purtând mărci consacrate, la prețuri mult mai mici față de prețul produselor originale. Persoanele bănuite urmează să fie conduse la audieri, iar în urma probatoriului administrat urmează să fie dispuse măsurile procedural penale ce se impun.
 
Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii