Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de braconaj

ro

28 Mar, 2016 13:09 1348 Marime text
 
Polițiștii din Gorj efectuează, astăzi, 44 de percheziții la persoane bănuite că prin săvârșirea unor fapte de braconaj ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 250 000 de lei.
 
Peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj efectuează 44 de percheziții, pe raza județului, la persoane bănuite de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive și comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit, de către persoane neautorizate, a năvoadelor și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.
 
"Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada noiembrie 2015 — martie, cei în cauză ar fi participat la acte de braconaj pe raza fondurilor cinegetice din zona comunelor Mătăsari, Dragotești, Rovinari, Negomir și Bâlteni. 24 persoane vor fi aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, pentru audieri. Prejudiciul cauzat prin săvârșirea acestor activități infracționale este de aproximativ 250 000 de lei", se precizează într-un comunicat de presă.
 
Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii