Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la o Primărie. Trei persoane cercetate pentru abuz în serviciu

ro

06 Oct, 2017 11:26 1691 Marime text
Procurorii Anticorupţie efectuează percheziţii la sediul unei Primării din judeţul Galați. Persoanele suspecte sunt cercetate pentru săvârșirea unor infracțiuni de abuz în serviciu.


Astăzi, 06.10.2017, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Galați, delegați în cauză, împreună cu procurorul de caz desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați efectuează o percheziție domiciliară la sediul unei Primării din judeţul Galați. De asemenea, lucrătorii S.J.A. Galați vor pune în executare 3 mandate de aducere emise de către Tribunalul Galați pe numele a 3 persoane în vederea audierii în calitate de suspecți cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit și altele.

   
În fapt, persoanele vizate au adoptat, cu încălcarea legii, o hotărâre de consiliu local prin care Primăria respectivă a aprobat vânzarea către unul dintre suspecți a unui teren intravilan în suprafață de 582 m², aflat în proprietatea comunei.

În cauză se beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Galați.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii