Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Năvodari, Tuzla și Independența, pentru prinderea unor hoți (foto)

ro

06 Sep, 2016 11:55 1783 Marime text
Polițiștii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au efectuat trei percheziţii la locuințele a doi bărbați bănuiți de furt dintr-o societate comercială. În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 16.000 de țigări și au fost reținuți cei doi bănuiți de comiterea faptelor.
 
La data de 3 septembrie, polițiștii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au efectuat trei percheziții pe raza localităţilor Năvodari, Independenţa şi Tuzla, la locuințele a doi bărbați bănuiți de furt calificat, informează IPJ Constanța într-un comunicat.
 
Din cercetări a reieșit că cei doi, de 23 și 33 de ani, prin forțarea sistemelor de acces, ar fi pătruns într-o cantină din municipiul Mangalia, de unde ar fi sustras țigări și cafea, în valoare de aproximativ 23.000 de lei.
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, 16.780 de țigări, 23 de pachete de cafea şi 9.250 de lei.
 
Cei doi bărbați au fost reținuți, fiind prezentați instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii