Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Parchetul Orşova, la locuinţa şefului parchetului şi la sediul unor societăţi comerciale

ro

14 Oct, 2014 08:58 1386 Marime text
Procurori  din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție.
 
În cursul dimineții de 14 octombrie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în municipiile Drobeta Turnu-Severin și Orșova, din care 2 sunt sediile unor instituții publice de interes local, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Anchetatorii au percheziţionat şi locuzinţa  prim-procurorului Parchetului Orşova, Carmen Sîrboiu, precum şi locuinţele unor oameni de afaceri, au precizat surse judiciare pentru Mediafax.

Prim-procurorul Carmen Sîrboiu este suspectată că ar fi lua mită de la oameni de afaceri, cărora le promitea că va interveni la factori de decizie în cazul unor presupuse fapte de evaziune pe care le făceau aceştia, mai relatează Mediafax.
         
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
 
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

UPDATE
În această dimineaţă, în jurul orei 9.45, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Orşova, Carmen Sîrboiu, a fost ridicată de la locuinţa sa din Drobeta Turnu Severin, relatează HotNews. Şefa Parchetului Judecătoriei a fost transportată la sediul ParchetuluiJ udecătoriei Orşova, unde ar urma să aibă loc alte percheziţii. De asemenea, de la locuinţa prim-procurorului, anchetatorii au ridicat o cutie cu documente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii