Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Hunedoara, pentru trafic de droguri. Au fost depistaţi zece suspecţi (document)

ro

06 Jun, 2018 12:41 2043 Marime text



În data de  06 iunie a.c., procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara, împreună cu ofiţeri de poliție judiciară din cadrul  Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, au efectuat număr de 10 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Hunedoara, în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada aprilie 2017- mai 2018, un număr de 10 suspecţi au vândut stradal, în special în municipiile Hunedoara, Deva şi Orăştie, etnobotanice, la preţuri de aproximativ 50 de lei/plic şi cannabis, atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane, precizează reprezentanţii DIICOT.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate substanţe vegetale susceptibile a avea efecte psihoactive, care urmează a fi expertizate.

La sediul DIICOT-BT Hunedoara au fost aduse,  în vederea audierii,  un număr de 65 de persoane.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii