Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la firma care a livrat artificii în Colectiv

ro

06 Nov, 2015 15:44 1335 Marime text
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat, astăzi, că a fost finalizat cercetarea la faţa locului, în urma incendiului produs în Clubul ,,Colectiv’’ din București.
Procurorii spun că în cursul acestei săptămâni, în vederea lămuririi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul din data de 30 octombrie 2015 au fost audiate 147 de persoane, martori şi persoane vătămate. Totodată, în baza autorizaţiilor emise de către instanţa de judecată, sub coordonarea procurorilor Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, se efectuează percheziţii în şapte locaţii situate pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Giurgiu. Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică.
De asemenea, procurorii Parchetului instanței supreme fac percheziții astăzi la sediul Golden Ideas Fireworks Artists, din strada Drumul Sării din Capitală, firma care a livrat artificiile care au provocat incendiul din “Colectiv”, precum și la locuințele patronilor societății. De asemenea, au loc percheziții la alte cinci adrese, între care domiciliile celor doi patroni ai firmei - Daniela Ioana Niță și Cristian Mihai Niță. Potrivit unor surse judiciare, cei doi patroni ai firmei vor fi audiați la Parchetul instanței supreme în dosarul rămas spre cercetare la PICCJ.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii