Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Constanța. Vizat un suspect de tâlhărie. Cum acționa tânărul

ro

13 Dec, 2018 08:59 1332 Marime text
Un tânăr de 24 de ani din Constanța, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată a fost reținut de polițiștii constănțeni

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au identificat un tânăr, în vârstă de 24 ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data 9 decembrie a.c., tânărul în cauză ar fi pătruns în locuința unui alt tânăr, din Constanța, unde, sub amenințarea unui obiect ascuțit, a solicitat și primit suma de 950 de lei.

Polițiștii constănțeni au efectuat, la data de 12 decembrie a.c., o percheziție domiciliară, în urma căreia s-a probat fapta comisă de tânăr.

”Acesta a fost reținut initial pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestarii preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța” - au transmis polițiștii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii