Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:10 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update. Detalii din dosarul anchetei Percheziţii DNA la Constanţa

ro

02 Apr, 2015 09:12 2311 Marime text
Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a corupţiei, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție.
 
În cursul zilei de 02 aprilie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații situate în județele Tulcea, Constanța și Galați, din care 12 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.
 
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
 
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

UPDATE ora 9.22


Ancheta procurorilor anticorupţie vizează APIA Tulcea. Potrivit surselor noastre, descinderile au loc la sediul APIA Tulcea, dar şi la mai multe primării din judeţele Galaţi, Constanţa şi Tulcea. Percheziţiile sunt realizate de DNA - Structura centrală.

Ti-a placut articolul?

Comentarii