Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la CJC Constanţa Nicuşor Constantinescu - "Mă vor conduce la sediul DNA. Probabil că voi fi reţinut" (galerie foto+video)

ro

19 Feb, 2015 15:39 2937 Marime text
Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu a ieşit din sediul instituţiei. Acesta va fi dus la sediul DNA Constanţa. Nicuşor Constantinescu "avea bagajul făcut", pregătit, se pare, pentru o eventuală şedere prelungită.Preşedintele CJC a declarat că era pregătit, şi-a făcut bagajele, şi-a luat "pamperşii" cu el.

“Este o continuare a hărţuirii mele politice, a consiliului judeţean, a domnului primar Radu Mazăre, a prietenului meu Strutinskz Sorin. Sunt acuzat că am semnat nişte contracte cu televiziunea Soti Cable şi ziarul Telegraf, factori anchetaţi de procurorii DNA Bucureşti de acum doi ani de zile şi pentru acelaşi lucru sunt acuzat şi acum, abuz în serviciu presupun şi alte chestiuni de genul ăsta, similare. Acum am mandat de aducere la DNA Constanţa und emă voi duce să văd care sunt acuzaţiile exact. Voi vedea sce întâmplă. Probabil că voi fi reţinut. După cum mi-am luat bagajele la mine, sunt pregătit, am pempărşii la mine, am bagajul la mine şi ne vedem mâine la Tribunal”, a declarat şeful CJC la ieşirea din sediul CJC Constanţa.

Amintim că astăzi,  ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 19 locații situate în municipiul București și în județele: Constanța, Prahova și Sibiu, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și fundații.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii