Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-un dosar penal de tâlhărie calificată. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore (galerie foto)

ro

29 Mar, 2019 10:00 992 Marime text
Polițiștii specializați în investigații criminale din Botoșani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat, ieri, 28 martie, pe raza județului, 5 percheziții domiciliare, într-un dosar penal de tâlhărie calificată. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.
 
Potrivit Poliției Române, din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 17/18 februarie 2019, două persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa unei femei, de 59 de ani , din comuna Suharău, iar după imobilizarea acesteia, ar fi sustras din imobil 87.000 de lei şi 6.000 de euro, un telefon mobil și mai multe cartele telefonice.
 
În urma percheziţiilor efectuate la locaţiile vizate, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, cartele telefonice, articole vestimentare, precum şi suma de 15.300 de lei și 6.300 de euro, susceptibil a fi fost folosite la comiterea faptei sau provenind din săvârşirea  acesteia.
 
Instanța de judecată a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi bărbaţi de 39, respectiv 38 de ani, ambii din municipiul Dorohoi, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
 

”Bărbatul de 39 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 120.000 de lei.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în activități fiind implicați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale” - au transmis reprezentanții Poliției Române.

 Sursa foto: Poliția Română. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii