Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-un dosar de nerespectare a regimului armelor și munițiilor

ro

17 Jul, 2019 13:15 1309 Marime text

Patru arme și peste 1.600 de bucăți de muniție deținute ilegal au fost indisponibilizate de polițiștii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Poliției Române, în urma unei percheziții efectuate, astăzi, în județul Prahova.
 
La data de 17 iulie 2019, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din Prahova, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza județului Prahova, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.
 
Polițiștii au vizat documentarea activității unui bărbat, de 65 de ani, din Ploiești, bănuit că ar deține ilegal arme și muniții letale.
 
În urma percheziţiei, au fost descoperite trei pistoale, un revolver, 613 cartușe și 1.000 de proiectile metalice.
 
Armele și munițiile au fost ridicate în vederea efectuării constatărilor criminalistice, urmând a se dispune cu privire la confiscarea acestora.
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii