Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-un dosar de furt de energie electrică. Zeci de persoane audiate

ro

28 Jan, 2018 16:17 2219 Marime text
22 de infracțiuni de furt de energie electrică și executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, au fost constatate de polițiștii din Vrancea, în urma unor percheziții efectuate ieri.

Vineri, 26 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului Ordine Publică și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Gugești, însoțiți de specialiști ai S.C. Electrica S.A Focșani, au derulat acţiuni pentru prevenirea și combaterea sustragerii de energie electrică în comuna Slobozia Bradului.

În urma legitimării a 35 persoane și a 11 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite că sustrag energie electrică folosind diferite instalații clandestine, au fost constatate 22 de infracțiuni, dintre care 11 infracțiuni de ”furt de energie electrică”, precum și 11 infracțiuni privind ”executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt de energie electrică și  executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.”, precizează procurorii de caz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii