Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de un milion de euro. Un importator de cafea, vizat

ro

09 Jun, 2015 09:26 1661 Marime text
 
Peste 30 de percheziţii au loc, în această dimineaţă, în Bucureşti şi alte şapte judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de un milion de euro. Între cei vizaţi de ancheta procurorilor este şi Nimrod Almagor, directorul general al companiei Bristot, importator de cafea. Pe lângă această societate, percheziţiile sunt efectuate şi la firmele 3C Business & Concept Solutions şi Bst distribuţie. Din datele şi probele administrate de anchetatori rezultă că suspecţii, în calitate de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale, au înregistrat contabil şi au declarat fiscal cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, cheltuieli reflectate de achiziţii fictive de produse agro-alimentare, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale.
Într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti se arată că 120 de poliţişti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 50 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Iaşi, Suceava, Hunedoara, Maramureş, Buzău şi Giurgiu şi pun în executare 42 mandate de aducere într-un dosar privind comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.
Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii