Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în Sibiu. 35 de persoane, la audieri

ro

03 Oct, 2016 16:43 1435 Marime text
Astăzi, procurorii  DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu au efectuat 14 percheziţii domicilare, dintre care 11  pe raza municipiului Sibiu şi trei pe raza localităţii Poiana Sibiului, în cadrul unei acţiuni vizând  destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.
 
În  cauză, există suspiciunea rezonabilă că, în perioada mai 2015 – septembrie 2016, acţionând în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, membrii grupului au procurat şi  comercializat droguri de risc, în speţă cannabis, mai multor consumatori de pe raza municipiului Sibiu. Din probele administrate a rezultat că suspecţii  s-au  aprovizionat  cu droguri de risc fie din culturi proprii fie de la alte persoane care deţin mai multe culturi de cannabis în judeţul Sibiu.
 
„S-a reţinut că membrii grupului au acţionat într-un mod precaut, comercializând drogurile numai către persoane de încredere şi după stabilirea în prealabil a locaţiilor unde urma a se realiza tranzacţia. De asemenea, contactele telefonice au avut loc  numai prin intermediul unor persoane cunoscute, aflate în cercul de apropiaţi ai traficanţilor, aceştia refuzând orice contact direct cu cumpărătorii pe care îi întâlneau pentru prima dată. S-a reţinut că suspecţii şi-au stabilit  propriile zone de distribuţie cu scopul de  a putea acoperi o arie cât mai largă a municipiului Sibiu”, conform unui comunicat remis de DIICOT.
 
La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Sibiu au fost aduse, în vederea audierii, 35 de persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii