Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în Ilfov la hoţi din locuinţe

ro

13 Nov, 2014 08:43 1596 Marime text
Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ilfov efectuează acum dimineață opt percheziții la domiciliile mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe, după ce două dintre acestea au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri din trei locuințe și anexe din județul Ilfov.
 
"În această dimineață, două dintre persoanele vizate au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri (scule şi bormașini) din trei locuințe și anexe din județul Ilfov. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în totalitate. Prejudiciul creat prin întreaga activitate infracțională estimat până în acest moment este de 500.000 de lei", informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).
 
Din cercetări a reieșit că în ultimele două luni persoanele bănuite ar fi sustras bani, bijuterii și aparatură electronică din mai multe locuințe situate pe raza localităților Bragadiru, Cornetu și Domnești.
 
Activitățile se desfășoară în cadrul unor dosare penale instrumentate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ilfov și vizează șase persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe, tăinuirea și comercializarea bunurilor provenite din infracțiuni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii