Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în Giurgiu, la Primăria Izvoarele şi la domiciliul primarului, cunoscut al fostului ministru Daniel Chiţoiu

ro

25 Sep, 2014 10:38 1964 Marime text
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie   efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire,  în perioada 2013 – 2014,  a unor infracțiuni de corupție, de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local.

În dimineaţa zilei de 25 septembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 3 locații situate în judeţul Giurgiu, din care una este sediul unei instituții publice.
 
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, precum și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
 
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Potrviti Mediafax. percheziţile au loc la Primăria Izvoarele, din judeţul Giurgiu, şi la locuinţa primarului Alin Stanciu, într-un dosar în care edilul este suspectat de trafic de influenţă, pentru că ar fi cerut 200.000 de euro pentru a interveni la reprezenţi ai ANAF, după un control la Avicola Crevedia.

Potrviti evz.ro, primarul Stanciu este o persoană care era cunoscută în zonă ca influent membru al PNL și având „relații și influență” pe lângă fostul ministru liberal al finanțelor publice Daniel Chițoiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii