Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziții în Constanța la persoane bănuite de trafic de droguri

ro

20 Nov, 2015 13:25 1427 Marime text
 
În această dimineață, ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat patru percheziții domiciliare în municipiul Constanța.
 
Potrivit unor surse, se pare că este vorba despre persoane suspectate în traficul de droguri.
 
Anchetatorii nu au dat publicității mai multe informații până în acest moment.
Vom reveni cu informații. 
 

UPDATE, ora 13.50:

Astăzi, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Constanţa au ridicat 600 de grame de cannabis, 5.710 euro şi 12.500 de lei, în urma a patru percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de trafic de droguri. Patru persoane au fost conduse la audieri.

 
În cursul acestei dimineți, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi al jandarmilor, au efectuat patru percheziţii domiciliare în municipiile Constanţa şi Medgidia, la persoane bănuite de trafic  de droguri de risc.
 
În urma percheziţiilor, la o fermă dezafectată de lângă municipiul Medgidia a fost descoperită o cultură de cannabis, iar din locuinţele celor în cauză a fost ridicate aproximativ 600 de grame de cannabis, 5.710 euro şi 12.500 de lei, bani proveniţi din comercializarea ilicită a drogurilor.
 
Din cercetări a reieşit că cei în cauză ar fi comercializat drogurile în municipiile Constanţa şi Medgidia.
 
Cele patru persoane vizate au fost conduse la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii