Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții DIICOT la trafincanți de droguri

ro

20 Feb, 2015 15:35 1005 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Sibiu împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Sibiu au desfăşurat mai multe activităţi pe linia combaterii infracţiunilor de trafic de droguri.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada ianuarie-februarie 2015, inculpaţii Moldovan Nelu Aurel şi Vidami Ştefan, în baza aceleiași rezoluții infracționale,  au comercializat pe raza municipiului Mediaş, droguri de risc, în special cannabis, cu preţuri cuprinse între 60-70 lei gramul.

Ieri, inculpaţii  au fost surprinşi în flagrant, în timp ce incercau să comercializeze  cannabis, în zona unui hotel de pe raza municipiului Mediaş.

Cu ocazia  percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză, a fost gasită  cantitatea  de 500 grame  muguri de cannabis şi un cântar de precizie.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cele doua persoane urmând a fi solicitată instanţei arestarea preventivă.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Detaşamentului  Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă Sibiu, Inspectoratului  de Jandarmi Sibiu şi Centrului Chinologic din cadrul  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii