Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții DIICOT în mai multe orașe din țară. Vizați, suspecți de trafic de droguri de mare risc (galerie foto)

ro

05 Jul, 2019 16:39 1733 Marime text
În ultimele două zile, procurorii DIICOT au efectuat acțiuni cu sprijinul  B.C.C.O. Brașov, I.P.J. Bacău - Serviciul de Acțiuni Speciale, I.P.J. Bacău – Serviciul Criminalistic, Poliția Municipiului Onești, I.P.J. Brașov - Serviciul de Acțiuni Speciale, I.J.J. Bacău și Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, în vederea lichidării unei rețele de traffic de droguri.
 
Astfel, s-au efectuat 8 percheziții la locuințele suspecților și au fost puse în executare un număr de 7 mandate de aducere, cu această ocazie fiind depistate și diferite cantități de droguri de risc, respectiv cannabis.
 
În urma activităților pentru lichidarea rețelei de trafic de droguri, s-a efectuat un flagrant pe raza municipiului Onești, pentru două persoane care efectuau o tranzacție cu droguri de mare risc.
 
Asupra inculpatului G.R.G. au fost găsite 100 grame cocaină și aproximativ 100 de comprimate ecstasy (MDMA), iar asupra unei alte persoane, s-a găsit suma de 8200 euro necesară efectuării tranzacției.
 
Procurorii DIICOT informează că se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, față de 8 persoane de pe raza județelor Bacău, Arad si Brașov care comercializau cocaina cu prețul de 100 Euro/gram iar comprimatul ecstasy era vândut consumatorilor la un preț cuprins între 50 și 80 lei.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
 
Procurorii DIICOT fac precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
 
Sursă foto: DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii