Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii DIICOT Fabrică de bani falşi, descoperită la Oradea

ro

26 Sep, 2014 10:48 2379 Marime text
Procurorii DIICOT au descoperit o fabrică de bani falşi la Oradea, judeţul Bihor. De asemenea, aqu fost ridicate mai multe persoane care ar face parte dintr-un clan mafiot din Napoli, informează Mediafax. Totodată, au fost confiscate 13 milioane de euro în bancnote de 50 şi 100 de euro, precum şi două tiparniţe, cerneala şi matricile aferente fabricării banilor falşi, în urma percheziţiilor care au avut loc în noaptea de joi spre vineri.

În urmă cu două zile, Direcţia Naţională Antimafia din Italia a ridicat trei persoane din aceeaşi grupare şi a confiscat 19 milioane de euro, mai scrie Mediafax.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a lucrat în colaborare cu direcţia din Italia, dar a avut exclusivitate de coordonare a anchetei din România. La percheziţii au fost găsiţi aproximativ 13 milioane de euro, au precizat sursele citate.

Trei suspecţi au fost audiaţi la DIICOT Oradea, iar în cursul zilei de astăzi, aceştia vor fi aduşi în Bucureşti, la structura centrală a Direcţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii