Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii de amploare în mai multe judeţe din ţară, într-un dosar de contrabandă

ro

13 Dec, 2017 11:52 1529 Marime text
În această dimineață, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor, efectuează 43 de percheziții domiciliare, în București și în județele Ilfov, Buzău, Dâmbovița și Cluj, într-un dosar de contrabandă. Vor fi puse în aplicare 42 de mandate de aducere.

La data de 13 decembrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, efectuează 43 de percheziții domiciliare.

Perchezițiile sunt efectuate în București și în județele Ilfov, Buzău, Dâmbovița și Cluj, într-un dosar de contrabandă.

Din cercetări a reieșit că persoanele vizate, în perioada 2013-2017, ar fi comercializat țigarete și articole pirotehnice provenite din contrabandă.

Vor fi puse în aplicare 42 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, București.

La acțiune participă polițiști din cadrul serviciilor de investigare a criminalității economice ale sectoarelor 1-6 de poliție, din cadrul secțiilor 6-9  de poliție, de la Serviciul de Investigații Criminale Sector 2 și de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii