Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pepe, dus de polițiști la Curtea de Apel. „Sunt un martor cheie. Fără mine nu se poate!”

ro

23 Sep, 2016 19:16 2049 Marime text
Cântărețul Pepe a postat în urmă cu puţin timp pe pagina sa de Facebook, o poză alături de doi poliţişti, în drumul său spre instanţă. Pe numele său a fost emis un mandat de aducere în sala de instanţă, în luna septembrie. Această măsură a fost luată de judecătorul de la Curtea de Apel, care se ocupă de acest dosar, după ce Pepe nu s-a prezentat la termenul fixat din luna iunie, conform spynews.

„Mergem la instanţă... sunt un martor cheie. Fără mine nu se poate!!! Eram divorţat de ceva timp şi nu am legătură cu dosarul respectiv cu vrăjitoarele dar... e nevoie de lumină în dosar", a specificat cântăreţul pe pagina sa de Facebook.

În dosar sunt implicate Vanessa şi Melissa, acuzate că ar fi şantajat-o pe Oana Zăvoranu şi au lăsat-o fără mai multe bunuri, dar şi fără 450.000 de euro. Oana Zăvoranu a povestit magistaţilor cum le-a cunoscut pe Vanessa şi Melisa şi apoi a recunoscut că a primit un telefon de la vrăjitoarea Vanessa. Cea din urmă i-a promis că o va ajuta gratuit să-şi rezolve problemele după despărţirea de Pepe.
 
Cele două sunt acuzate de înşelăciune şi şantaj, după ce ar fi cerut bani, locuinţe şi chiar autoturisme de la mai multe nume cunoscute în peisajul lumii mondene din România, mai scrie sursa citată.



Sursă foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii