Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru unii, primăvara are miros de tristețe. O cântăreață este pe moarte!

ro

01 Mar, 2016 22:40 2947 Marime text
 
Joey Feek, o cântăreață ce face parte din formația de muzică country americană Joey+Rory, mai are doar câteva zile de trăit. Jurnaliștii de la CNN spun că anunțul a fost făcut chiar de soțul ei pe blog.
 

"Soția mea doarme de câteva zile și corpul ei se stinge rapid. Sora medicală a venit în această dimineață și mi-a spus că Joey va mai fi cu noi doar câteva zile, cel mult", a scris acesta.

 
Jurnaliștii de la CNN povestesc acum viaţa din ultimii ani a artistei alături de soțul ei, care a fost una ce a pendulat între extaz și agonie. În 2014, cuplul a anunțat nașterea fetiței lor, Indiana, numită după statul de naștere al soțului. Imediat după naștere însă, micuța a fost diagnosticată cu sindromul Down. Câteva luni mai târziu, Joey a aflat că are cancer cervical. În noiembrie, cuplul a decis să pună capăt tratamentului medical, după ce doctorii le-au spus celor doi că nu mai e nimic de făcut. Boala ajunsese în stadiul patru.
 
Ea a sperat să ajungă să trăiască măcar până fetița ei va împlini doi ani. A reușit, iar acum îşi trăieşte ultimele clipe. 


sursa foto: countryliving.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii