Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru unii, dragostea chiar durează o viaţă. Îi cântă soţiei sale, Laura, pe patul de moarte, melodia lor (video)

ro

10 Jul, 2016 21:32 1597 Marime text
Nu sunt puţini cei care presupun că romantismul dispare încet, încet, pe măsură ce oamenii înaintează în vârstă. Oare aşa este? O înregistrare sfâşietoare îl arată pe Howard în timp ce-i cântă o melodie de dragoste celebră în anii ’50 soţiei sale Laura, în vârstă de 93 de ani, aflată pe moarte. Cântecul nu a fost ales întâmplător, întrucât Howard şi Laura obişnuiau să fredoneze melodia la reuniunile de familie.
 
Imaginile au fost surprinse de nepoata lor, Erin. „Bunica este internată în spital, trăindu-şi ultimele clipe ale vieţii. Am avut norocul să filmez acest moment preţios şi extrem de emoţionant dintre ei. Howard (bunicul) îi fredonează melodia lor de dragoste, cântecul cu care ea se consola atunci când el a plecat să lupte în cel de-al doilea război mondial, este descrierea postată de Erin pentru filmare.
 
„Bunicul nu poate sta în picioare singur, de aceea a tras scaunul cu rotile lângă patul ei. Verişoara mea, Serena, l-a ajutat să se ridice şi l-a sprijinit în tot timpul în care a cântat melodia”, mai scria Erin.
 
După cum se observă şi în filmare, prea slăbită pentru a mai putea cânta, Laura, când şi când, şoptea versurile melodiei.  
 
Da, pentru unii, dragostea chiar durează o viaţă.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii