Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:05 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta la inaugurarea autostrăzii Nădlac-Arad „Pentru prima dată suntem conectați prin autostradă de UE”

ro

11 Jul, 2015 13:47 697 Marime text
 
Premierul Victor Ponta participă astăzi la inaugurarea lotului doi al autostrăzii Nădlac-Arad și la inaugurarea punctului de trecere a frontierei Nădlac 2, informează B1 TV. 

În acest context, premierul a declarat că în acest an se vor da în folosință loturile de autostradă până la Logoj și că din 2016, din Ungaria și până dincolo de Sibiu se va circula pe autostradă.

„Vreau  să vă confirm că anul acesta se dau în folosință loturile până la Lugoj și lotul unu, după Lugoj, iar anul viitor, din Ungaria până dincolo de Sibiu vom merge pe autostradă. Bucata cea mai grea și mai importantă, și anume Sibiu - București, a fost aprobată ieri, este pe primul loc în proiectele de infrastructură rutieră, finanțate de Comisia Europeană. S-au finalizat și contestațiile și parctic s-a început lucrul la studiul de fezabilitate”, a declarat Victor Ponta. 

„În aceste condiții, cred că sunt 24 de ore extrem de importante, pentru faptul că ieri, poate au fost alte subiecte politice, dar cel mai important subiect pentru România este faptul că de ieri avem la dispoziție, semnat, aprobat, 12 miliarde de euro pentru infrastructura din România, iar de azi, prima dată, în istoria noastră, suntem și noi conectați prin autostradă de Uniunea Europeană.  În aceste condiții, vreau să rămânem acest Guvern, nu doar cu faptul că am dat pensii, salarii, că am scazut TVA, ci că, în sfârșit, după 25 de ani se fac lucruri concrete pentru infrastructura din România. Dacă reușim și acest lucru o să rămânem așa cum trebuie în istoria guvernelor”, a mai spus Ponta. 

Premierul a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor legate de faptul că președintele Klaus Iohannis a întors vineri în Parlament legea referitoare la pensiile speciale ale aleșilor. 

„O să vă dezamăgesc foarte tare, dar având în vedere că ieri nu s-a vorbit decloc în presă despre 12 miliarde de euro, s-a vorbit despre altceva pentru că eu am vorbiot despre altceva. Azi nu mai fac greșeala asta, azi vă vorbesc numai de infrstructură ca să fiți obligați să vorbiți despre ce e important și anume despre autostăzi pentru oamenii din țara asta. După care, de luni, ne întoarcem la subiectele politice”, a mai spus Ponta. Sursa: B1 TV
Sursa foto: România TV

Ti-a placut articolul?

Comentarii