Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru iubitorii de pisici Super-show felin la Maritimo

ro

17 Apr, 2013 18:07 2068 Marime text
Nu mai constituie demult o surpriză faptul că una dintre cele mai pregnante prezenţe pe scena comercială şi artistică din Constanţa este Maritimo Shopping Center. Încă de la inaugurarea sa, mall-ul a canalizat întreaga atenţie şi energie a constănţenilor prin complexitatea şi diversitatea evenimentelor pe care le-a organizat.

Cel mai important aspect? Adresabilitate totală: preşcolari, adolescenţi, părinţi, bunici, toţi vin şi petrec împreună timpul la Maritimo, rămânând fie cu amintiri de neuitat, fie cu o garderobă nouă, fie cu produsele sau serviciile nenumăratelor surprize cu care organizatorii şi-au încântat, de-a lungul timpului, clienţii. 

 În acest weekend, un nou eveniment spectaculos marca Maritimo vine să completeze portofoliul deja impresionant al centrului comercial. Evenimentul se desfăşoară în premieră internaţională la Constanţa şi se intitulează Starkatz/Cat-stanţa. Super-show-ul primei expoziţii internaţionale de pisici aduce la malul mării, pentru cunoscători, iubitori de feline, posesori, doritori şi nu numai, peste 165 de pisici din 23 de rase, crescători renumiţi, exemplare deosebite şi un juriu internaţional pe măsura evenimentului. “Expozanţi din Ucraina, Grecia, Bulgaria, Serbia şi România îşi vor disputa titlurile şi premiile. Multe dintre felisele participante au pisici de o frumuseţe extraordinară, câştigători de campionate mondiale.

Arbitri din Italia, Anglia, Franţa şi Finlanda vor decide câştigătorii. Veţi putea discuta direct cu crescătorii de pisici dacă vă interesează un pui. Vom avea, de asemenea, un colţ de adopţii gratuite, de unde veţi putea adopta o pisică sănătoasă, vaccinată şi sterilizată”, a declarat Alex Elian, unul dintre principalii organizatori.   

    Astfel, sâmbătă, 20 aprilie, şi duminică, 21 aprilie, între orele 12.00 şi 19.00, la Intrarea 1, în zona Hervis, Zoomania, fie că sunteţi pasionaţi de micile feline, fie că doriţi să vedeţi un eveniment cu staruri de excepţie, sunteţi aşteptat la Maritimo Shopping Center
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii