Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru că avea "o urgenţă sexuală", un imigrant irakian a violat un băieţel de 10 ani!

ro

06 Feb, 2016 22:04 2616 Marime text
 
O știre impresionantă face turul agențiilor străine. Se pare că un băiat de doar zece ani ar fi fost violat de un refugiat originar din Irak, la vestiarul unei piscine din Viena. Incidentul a avut loc în 2 decembrie, anul trecut, însă poliţia nu a făcut public acest caz pentru a-l proteja pe copil. După ce au circulat pe Facebook mai multe zvonuri, autorităţile au anunţat oficial detaliile înfiorătoare. Presa relatează că un salvamar l-a găsit în acea zi pe băiat plângând şi a chemat imediat ambulanţa.
 
În tot ce acest timp, imigrantul se distra la piscină, sărind de pe o trambulină de trei metri. Bărbatul a fost arestat de poliţişti. În timpul interogatoriului, el şi-a recunoscut odioasă faptă. Culmea este că violatorul le-a spus autorităţilor că a avut "o urgenţă sexuală", pentru că nu mai făcuse sex de patru luni. Irakianul a susţinut în faţa poliţiştilor că ştie că face o greşeală, dar nu a vrut să-l rănească pe băieţel. El a povestit oamenilor legii că el nu a fost mereu "bolnav" şi că în Irak avea soţie şi un copil. Agresorul a intrat în Austria la începutul lunii septembrie, prin Balcani, iar acum lucrează că taximetrist, relatează Daily Mail.  
 
Presă din Austria a urmărit şi cazul unei fetiţe de 13 ani care a fost violată în repetate rânduri de soţul său în vârstă de 26 de ani, cu care s-a măritat în Siria. Copila nu a făcut însă nicio plângere împotriva bărbatului, care se prespune că are dreptul să întreţine relaţii sexuale cu soţia lui ori de câte ori vrea, după ce căsătoria s-a consumat, potrivit legii islamice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii