Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru că au furat dintr-un apartament, procurorii îi vor după gratii

ro

30 Jul, 2015 14:44 1114 Marime text
 
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat, astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Brumea Florin şi inculpatul minor C. V., ambii cercetaţi în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut că, în noaptea de 28/29.07.2015, în jurul orelor 03.00, inculpatul Brumea Florin şi inculpatul minor C. V., împreună cu alte două persoane rămase neidentificate, au escaladat fereastra de la sufragerie şi au pătruns în apartamentul persoanei vătămate C.T., situat pe bd.Tomis din municipiul Constanţa, de unde au sustras bunuri în valoare de 500 de lei. Bunurile au fost recuperate şi predate persoanei vătămate.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 

sursa foto: radioiasi.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii