Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru ca a accidentat grav un om, Radu Mazare a facut un an de puscarie la locul de munca Ce zice primarul - “M-am lovit si eu foarte rau, am avut fractura de femur, era sa mor!”

ro

04 Apr, 2013 02:58 2963 Marime text
Amanunte dramatice si nestiute din trecutul primarului Constantei, Radu Mazare (44 de ani), va sunt prezentate astazi, in exclusivitate, de wowbiz.ro. In primavara anului 1991, Mazare a provocat un accident rutier soldat cu vatamarea grava a unei persoane. Pentru fapta sa, edilul de astazi a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare la locul de munca
Conform informatiilor wowbiz.ro, pe 15 mai 1991, pe raza unei comune din apropierea Bucurestiului, Radu Mazare, aflat la volanul masinii personale, a provocat un accident rutier soldat cu vatamarea grava a unei persoane. Autorului i s-a intocmit dosar penal, iar doi ani mai tarziu, in 1993, a primit si sentinta: un an de inchisoare la locul de munca! In momentul accidentului, Mazare era fondatorul si redactor-sef al saptamanalului Contrast, insa la pronuntarea verdictului, in 1993, devenise fondator si redactor-sef al cotidianului Telegraf. Chestionat de wowbiz.ro cu privire la accidentul respectiv si la pedeapsa efectuata, Radu Mazare ne-a declarat: “Pe cine mai intereseaza ce s-a intamplat acum atata timp? Mi-e greu sa-mi aduc aminte ce s-a intamplat atunci, acum mai bine de 20 de ani! Parca m-am inteles cu victima, da, asa a fost, dar sa stiti ca m-am lovit si eu foarte rau, am avut fractura de femur, era sa mor… Mi-au bagat medicii tije in picior, si acum cred ca mai am vreo doua sarme acolo. Cat despre executarea pedepsei cu inchisoarea la locul de munca, va spun sincer ca n-a insemnat nimic pentru mine, eram redactor-sef si faceam ce vroiam eu, scriam ce vroiam eu. Parca, parca, daca-mi amintesc bine, din salariu imi era retinuta lunar o parte, care ajungea la autoritati”.
 
Mai multe detalii pe wowbiz.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii