Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensionarul, lăsat infirm în urma accidentului din 2010 de la Fantasio, îşi caută în continuare dreptatea

ro

18 Sep, 2014 10:26 2325 Marime text
Preşedintele Federaţiei „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, bărbatul care a rămas fără un picior în urma unui accident petrecut în anul 2010 în faţa Teatrului Fantasio, va solicita vinovatului daune de 300.000 de euro în instanţă, transmite România TV.

"La următorul termen, în luna octombrie, o să cer 300.000 de euro. Am mai lăsat de la mine (n.r. 700.000 de euro), dar dacă nu va accepta suma asta, va trebui să las ca justiţia să facă dreptate. Nu accept orice despăgubire, dar am scăzut pretenţiile. Nimic nu se poate compara cu lipsa unui organ", a adăugat bărbatul, care îşi caută de patru ani dreptatea în instanţă, scrie spynews.ro.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 24 august 2010, în urma căruia Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, şi-a pierdut un picior.

Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au susţinut  la acea vreme că Simona Anastasia Tănase, în vârstă de 19 ani, fata unui comisar de la Garda Financiară din Constanţa se afla la volanul unui autoturism marca BMW, model X6, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, au continuat poliţiştii, Simona Anastasia Tănase nu ar fi respectat semnificaţia culorii semaforului, ar fi pătruns în intersecţie şi a lovit automobilul marca Kia, condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa, fiica lui Nicolae Dicu, patronul şcolii de şoferi „Dia Auto”. Ulterior impactului, BMW-ul a ricoşat pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio, accidentându-l grav pe Gheorghe Chioaru. După mai multe intervenţii chirurgicale, preşedintele Federaţiei „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România şi-a pierdut un picior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii