Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedelistul Mihai Petre ameninţă Mazăre, nu te iertăm. Nu vei mai fi primar!

ro

29 Jan, 2012 11:45 2360 Marime text

mihaipetre-mihaipetre05.jpgAstfel, am parafrazat afirmaţia de o aroganţă maximă, “îmi cer iertare că a nins”, folosită de primarul municipiului Constanţa pentru a explica lipsa totală de interes faţă de urbea pe care, din nefericire, o conduce.

Personal, îmi place iarna. Dar nu iarna din Constanţa.

De câte ori a nins iar oraşul nostru s-a confruntat cu vremea nefavorabilă, primarul nostru a preferat să plece în alte zone, mult mai confortabile decât Primăria.
          În ultimele zile a fost o adevărată aventură să ieşi din casă. Cine a reuşit performanţa de a trece de străduţele adiacente s-a lovit de un alt obstacol, la fel de periculos ca şi escaladarea unui munte: troianul de pe trotuar.

Nici mersul cu maşina nu a fost mai sigur.

În primele zile de iarnă, circulaţia pe străzile principale a fost aproape imposibilă. Dacă astăzi se circulă mai bine acest lucru se datorează în principal faptului că nu mai ninge şi a ieşit soarele, precum şi maşinilor care au circulat deja pe arterele principale și au deschis drumurile.

Având în vedere că oraşul nostru arată, iarăşi, ca o urbe părăsită, îi transmit pe această cale primarului Mazăre să coboare de pe culmile îngheţate ale aroganţei sale şi să se comporte ca un edil responsabil.

Dacă este totuşi prea mult, atunci îi solicit să-şi ia placa sau ski-urile şi să încerce unul dintre bulevardele principale sau orice străduţă adiacentă. Poate numai în acest fel va observa în ce situaţie este oraşul pe care, accidental, îl conduce.

În faţa vremii capricioase nu ne rămâne decât să ne rugăm la bunul Dumnezeu să ne ocolească de ninsori şi să topească zăpada mai repede.

Consilier Judeţean PDL

Mihai Petre

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aristotle 29 Jan, 2012 13:57 Pe unde se circula? Constantean, tu locuisti in Constanta? Mergi la servici zilnic?Cu ce te deplasezi? Ca mijloacele de transport in comun merg foarte greu, autoturismele la fel trotuarele sunt pline de zapada si pietonii circula tot pe carosabil, carosabil care este deszapezit doar pe o banda de circulatie, pentru ca pe restul sunt nametii de zapada inghetata. In ce oras traim?
  • Pentru constantean 29 Jan, 2012 13:31 Te contrazici singur.Ai recunoscut ca nu avem nevoie de acest primar.Cu el sau fara el treaba merge de la sine.
  • constantean 29 Jan, 2012 12:20 eu cred ca tu nu ai fost in constanta cand a nins, s-a circulat in conditii de iarna, iar utilajele de dezapezire au fost la toate intersectiile principale si chiar si-au facut treaba,iar noaptea tarziu au intrat si pe stradutele din cartiere, deci numai desinforma, mai bine ai lua tu o lopata si ai da zapada la o parte de pe trotuarul din fata locuintei tale.