Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedeliştii, instruiţi cum să se prezinte în campanie. Ce va conţine punga electorală a PDL

ro

11 Oct, 2012 22:10 1072 Marime text

Pedeliştii au avut parte, azi, de prima prezentare a strategiei de imagine pe care o vor folosi în campania din decembrie. Prezent la Colegiul Director al democrat-liberalilor, Felix Tătaru, strategul preferat al preşedintelui Băsescu, le-a arătat şefilor de filiale cum vor trebui să arate materialele distribuite electoratului. RTV.net vă prezintă mesajele cu care democrat-liberalii se vor prezenta în faţa alegătorilor.

Punga electorală care va ajunge luna viitoare la cetăţeni va conţine obligatoriu: tricou, şapcă, pix, cutie de chibrituri, ciocolată şi şorţ de bucătărie. Toate acestea vor fi personalizate, urmând să conţină sloganuri standard. Astfel, pe şapcă va scrie : "Gândesc cu mintea dreaptă", iar pe tricou: "Merg pe calea cea dreaptă", trimitere la mesajul biblic.

Cutiile de chibrituri vor face referire direct la acronimul Alianţei România Dreaptă: "ARD pentru tine", în timp ce şorţurile de bucătărie vor avea imprimate sigla sub care candidează PDL: inima. Desenul va fi însoţit de mesajul: "Gătesc cu inima".

Felix Tătaru, cel care s-a ocupat şi de imaginea cu care Traian Băsescu a intrat în campania pentru referendumul din iulie, le-a explicat pedeliştilor cu ajutorul diapozitivelor cum anume vor arăta micile "atenţii" care vor fi distrinuite electoratului.

După aproape o oră de "instruire", şefii de filiale s-au arătat de-a dreptul încântaţi de idee. "Arată foarte bine. Se vede că lucrăm cu o firmă profesionistă. Vor prinde foarte bine mai ales în colegiile rurale. Să vedem acum cum facem rost de bani pentru toate lucrurile astea", a precizat pentru RTV.NET unul dintre liderii de organizaţii judeţene. O singură obiecţie au avut preşedinţii de filiale. Unii lideri din teritoriu au fost nemulţumiţi că emblema PDL pică în plan secund, fiind de aceeaşi dimensiune şi pe aceeaşi linie cu cea a PNŢCD şi Forţei Civice. "Suntem, totuşi partidul dominant. Parcă ne pierdem în acest ARD", au adăugat surse din rândurile democrat-liberalilor.

sursa: rtv.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii