Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe lângă apartamente şi maşini şi mii de euro Tribunalul a confiscat mai multe bijuterii într-un dosar cu trafic de minori

ro

10 Jul, 2012 15:25 1254 Marime text
Cinci bărbaţi din Năvodari judecaţi de Tribunalul Constanţa pentru trafic de minori au fost condamnaţi. Ieri, instanţa a decis ca Florin Iulian să execute cinci ani şi trei luni de închisoare, în timp ce Florin Cristea a primit 7 ani de închisoare. Asta în timp ce Ion Cristea, Gabriel Cristea şi Iulian Cristea au luat câte trei ani de închisoare cu suspendare.

Ieri, Tribunalul a desfiinţat în totalitate înscrisurile sub semnătură privată întocmite „în fals“, respectiv: „contract de împrumut încheiat între Gramatica Ana şi Cristea Ion pentru suma de 25.000 euro, contract de împrumut încheiat între Petrof Maria şi Cristea Ion pentru suma de 35.000 euro,contract de mandat încheiat între Andrei Ionela şi Cristea Iulian şi contract de mandat între Andrei Ionela şi Cristea Iulian“, se mai arată în decizia instanţei. Judecătorii au mai hotărât confiscarea de la inculpaţi a două apartamente, un Opel Astra, o motocicletă marca Dinli 270, un BMW seria 5, şi aproape 10.000 de euro. Mai mult decât atât, magistraţii au mai decis confiscarea a unei brăţări din metal galben ondulată, cu 11 zale în lungime de circa 18 cm, un lanţ din metal galben, gros, cu zale rotunde şi pătrate, în lungime de aproximativ 66 cm, o brăţară din metal galben cu trei elemente mari şi patru elemente mici de formă semirotundă în lungime de circa 22 cm, un lănţişor din metal galben cu zale triple în lungime de circa 46 de cm, o brăţară din metal galben cu zale plate în lungime de aproximativ 22 cm şi un inel din metal de culoare galbenă cu o piatră încrustată. De asemenea, pe lista „neagră“ a mai fost trecut un inel din metal de culoare galbenă cu trei rânduri de pietre încrustate, un inel din metal de culoare galbenă cu o piatră rotundă la partea frontală şi mai multe pietricele încrustate pe o parte şi alta şi un inel din metal alb cu pietre încrustate pe două rânduri, un pistol Colt Double Eagle, calibru 9 mm cu încărcător şi 50 bucăţi cartuşe de manevră. De precizat că mai multe fete au obţinut în instanţă câteva mii de euro, reprezentând daune morale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii