Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe DN 2A Accident grav provocat de un tânăr beat. Patru răniţi, dintre care doi copii

ro

15 Jul, 2013 04:08 2185 Marime text
Aseară, în jurul orei 17.30, un bărbat de 33 de ani, din Lumina, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, (1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus un autoturism pe strada Poiana din Ovidiu.
Ajungând la intersecţia cu DN2A, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire”  şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr, din municipiul Tulcea.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a altor trei persoane, dintre care două fetiţe, una de şapte ani şi alta de şapte luni.
 
În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că la data de 14 iulie, în jurul orelor 17.35, Aurel Nicolae Costache, de 33 ani, din Lumina, în timp ce se afla sub infleunţa băuturilor alcoolice, respectiv 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe strada Poiana din localitatea Ovidiu,  dinspre strada Frunzelor către DN2A. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu DN2A, poliţiştii spun că şoferul nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”  şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de Florin Ovidiu Tandara, de 34 ani, din municipiul Tulcea, pe DN2A, dinspre municipiul Constanţa către comuna Mihail Kogălniceanu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto Florin Ovidiu Tandara şi a numiţiilor Andreea T., de 7 ani, Maria T., de 7 luni, şi Petra Bătrân de 50 ani, toţi din Tulcea, cu toţii pasageri în cel de-al doilea autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii