Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe ce, și cui, dă Primăria Constanța peste șase milioane de lei în 2016

ro

27 Jan, 2016 06:34 2209 Marime text
Primăria Municipiului Constanța își propune să acorde fonduri financiare nerambursabile în anul 2016 din bugetul propriu, pentru susţinerea proiectelor cluburilor sportive de drept privat și ale asociaţiilor pe ramură de sport judeţean, pentru activităţi nonprofit de interes general, pentru acţiuni sau programe culturale de interes public general, și pentru acțiuni din domeniile cultural, artistic și educativ pentru toate vârstele, în conformitate cu prevederile bugetare pentru anul 2016, în cuantum total de 6.760.000 lei.
 
Programul anual de finanţări neramburabile pentru susţinerea proiectelor cluburilor sportive de drept privat și ale asociaţiilor pe ramură de sport judeţean prevede suma de 620.000 de lei.
 
Pentru activități nonprofit de interes general, acţiuni sau programe culturale de interes public general şi pentru acțiuni din domeniile cultural, artistic și educativ pentru toate vârstele, programul anual îşi propune să acorde finanţari nerambursabile în cuantum total de 6.140.000.
 
Atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă se va face pe bază de selecţie de oferte de către comisii numite prin dispoziţie de primar, în limita fondurilor publice alocate programelor aprobate anual în bugetul Primăriei Municipiului Constanţa.
 
Orice persoana fizică sau juridică are dreptul de a propune un proiect cu condiţia încadrării în condiţiile de participare, calificare, eligibilitate, înregistrare, capacitate tehnică și capacitate financiară stabilite de reglementările legale în vigoare şi în limita fondurilor publice aprobate.
Programul anual va cuprinde mai multe sesiuni de selecţie a ofertelor. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii