Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Medgidia „Numai roboţeii PNL au ridicat mâinile la comanda Vânzătorului de terenuri"

ro

27 Mar, 2012 18:09 1226 Marime text

Organizaţia PDL Medgidia a dat publicităţii un comunicat de presă referitor la şedinţa Consiliului Local Medgidia de ieri:

„In data de 26 martie, a avut loc sedinta ordinara Consiliului Local Municipal Medgidia cu 17 puncte pe ordinea de zi. Au fost prezenti 18 consilieri.

Punctul 7 privind exprimarea acceptului de principiu pentru intitierea procedurilor de achizitie in conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2006, pentru obiectivul de investitii de interes public local „Reabilitare, sistem rutier strazi in municipiul Medgidia" pentru anul 2012 a fost retras de pe ordinea de zi ca urmare a faptului ca documentatia a fost incompleta.

Dorinta lui Marian Iordache de a falimenta orasul s-a lovit de opozitia consilierilor.

Delegarea iluminatului public a fost respins prin votul consilierilor PDL si PSD.

Marea vanzare a Parcului Industrial a fost blocata de votul acelorasi consilieri PDL si PSD la care s-a atasat si consilierul din partea comunitatii tatare, care pana de curand nu iesea din cuvantul primarului Iordache.

Sensibilizati de scrisoarea d-lui Dumitru Moinescu, in care acesta facea apel la responsabilitatea si constiinta consilierilor, cu rugamintea de a amana luarea unei decizii in privinta proiectului de vanzare a terenului cu destinatie Parc Industrial, 8 dintre consilieri au argumentat impotriva acestui proiect.

Numai roboteii PNL au ridicat mainile la comanda Vanzatorului de terenuri, pasuni si servicii publice.

Marian Iordache a proferat insulte la adresa colegilor din USL si a secretarului primariei.

Nemultumit de modul in care au votat consilierii PSD si reprezentantul comunitatii tatare, primarul Marian Iordache a trecut la amenintari, atentionandu-i cu interventii la conducerea judeteana, respectiv Nicusor Constantinescu si la liderul cultului musulman".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogaie 27 Mar, 2012 14:44 in sfarsit iordache a primit ceea ce merita...UN NU HOTARAT HOTIEI!...Surprinzatoare a fost atitudinea consilierilor psd si a celui de la minoritatea turca care,conform asteptarilor lui iordache ,au votat impotriva primarului...asadar,medgidia a facut un pas inainte datorita piciorului in fund primit de iordache in sedinta de cl. din 26.03.
  • doina 27 Mar, 2012 14:27 Ce mai vorbim de ei ca si noi am votat tot ca niste robotei. Ne-am lasat inselati de zambetul lui Iordache, am crezut ca este sincer si am luat-o... Acum platim, dar in iunie scapam de acest tribut care a fost cam mare, am platit mult din averea orasului.Sa scapam de astia ca ramanem fara oras.