Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL îndeamnă alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie

ro

24 Jul, 2012 16:54 1070 Marime text
Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să îndemne alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a declarat, luni, întrebat dacă PDL va îndemna cetăţenii să nu meargă la referendum, că partidul va lua o decizie în Colegiul Director de marţi şi că democrat-liberalii nu pot să ignore nemulţumirea celor care spun că nu vor să participe la vot.

Vicepreşedintele PDL Radu F. Alexandru a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că, după părerea sa, singura soluţie este boicotul referendumului şi invalidarea acestuia prin refuzul cetăţenilor "de a se face complici la actul iresponsabil pus la cale de liderii USL".



Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că personal crede că PDL trebuie să-şi mobilizeze electoratul şi susţinătorii să participe la referendum doar dacă democrat-liberalii au asigurări că este un referendum corect.

Liderul PDL Alba, Mircea Hava, afirmă că democrat-liberalii din judeţ nu vor merge la referendum, spunând că nu participă "la o asemenea mascaradă" şi că aşa ar trebui să facă "orice român responsabil", în timp ce liderii PDL Covasna aşteaptă ca strategia să vină de la partid.
Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/pdl-indeamna-alegatorii-sa-nu-participe-la-vot-la-referendumul-din-29-iulie-9899083
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii