Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Constanţa îşi reconfirmă susţinerea pentru moţiunea lui Blaga

ro

21 Mar, 2013 12:34 1212 Marime text
PDL Constanţa a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că şi-a reconfirmat sprijinul pentru moţiunea lui Vasile Blaga la Convenţia care va avea loc sâmbătă, 23 martie.
Potrivit democrat liberalilor constănţeni, în cadrul Colegiului Director Judeţean care a avut loc ieri, s-a decis, prin vot secret, pe cine va decide organizaţia pentru conducerea naţională a partidului. „În urma votului, rezultatele au fost următoarele: 45 de voturi pentru moţiunea Blaga, 5 voturi pentru moţiunea Udrea, 1 vot pentru moţiunea Macovei, 1 vot pentru moţiunile Blaga şi Udrea, 3 voturi pentru moţiunile Blaga, Macovei şi Udrea”.
PDL Constanţa şi-a reconfirmat astfel decizia de a susţine moţiunea lui Vasile Blaga, intitulată „România Dreaptă, PDL - dincolo de lozinci”. De asemenea, la Colegiul Director a fost aprobată şi lista de delegaţi care vor participa la Convenţia Extraordinară de sâmbătă.
Menţionăm că la evenimentul de sâmbătă, care va avea loc la Pavilionul Expoziţional Romexpo din Bucureşti vor participa, din partea PDL Constanţa, 111 delegaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii